Na twee jaar SPECO en een half jaar stage bij een BVO, vond ik het wel leuk om eens in een hele andere omgeving te zijn. Het is wel grappig om te zien hoe anders de FHJ is, vergeleken met de FEHT. Op mijn opleiding zie je vooral mannen, veel haantjes en alles ademt sport. Op de FHJ zie je ontzettend veel uiteenlopende types. Maar iedereen lijkt het wel goed met elkaar te kunnen vinden. Dat vond ik een van de leukste dingen aan de FHJ. Het lijkt één grote klas, iedereen kent elkaar en doet aardig tegen elkaar. Ook vond ik de mentaliteit onder de studenten erg goed! Bij SPECO heerst er toch wel een beetje een 5,5-cultuur, dat is op de FHJ heel anders. Iedereen zorgde ervoor dat het huiswerk af was, dat de documentaires bekeken waren en iedere student ging voor het allerbeste resultaat met de video-opdrachten. Ik heb de FHJ als een erg leuke opleiding ervaren. Ik voelde me als ‘buitenstaander’ ook door mijn klasgenoten welkom in de groep.

Bedankt voor het leuke half jaar!