Na mijn stage keek ik wel uit naar mijn minor. Even wat rustiger aan doen, minder school en wat meer tijd besteden aan leuke dingen doen en te beginnen met rijlessen.

Uiteindelijk heb ik een goede mix gehad van school en leuke dingen doen. Ik had genoeg vrije tijd, maar ook genoeg opdrachten om te maken voor school. Ik ben alleen niet begonnen met rijlessen, dat is iets voor na de vakantie…

Ik heb tijdens de minor veel geleerd. Ik begon als dummy. Ik kon niet filmen, niet monteren en ik had eigenlijk ook niet echt heel veel interesse in documentaires. Een mooie uitdaging dus! Na een half jaar kan ik zeggen dat mijn filmvaardigheden wel iets beter zijn, niet zo zeer dat ik me nu heel bewust ben van kleur, lichtinval, in-en uit zoom, maar wel dat ik nu weet HOE je iets in beeld kunt brengen. Over mijn montagetechnieken ben ik nu zeer te spreken! Voor mijn opleiding ga ik langs bij bedrijven en maak ik filmpjes. Het eerste filmpje, dat ik voor de minor begon maakte, werd eigenlijk niet goedgekeurd. Het was niet echt goed genoeg om Facebook te zetten. Voor de filmpjes die daarop volgde heb ik ontzettend veel complimenten gekregen. Volgend schooljaar mag ik ook meehelpen met workshops op school.

Andere plus-en minpunten heb ik in het evaluatieformulier beschreven. Ik vind de minor ook voor mijn opleiding een echte aanrader. Ik probeer mijn docenten er ook op aan te wijzen deze minor aan te bevelen bij de studenten.

Bedankt voor het mooie half jaar!