Het is zo raar dat we vandaag de beoordeling krijgen. Nu lijkt het wel alsof ik dit huilend zit te typen, maar dat is niet het geval. Na een half jaar dit te doen is het wel echt een beetje ‘gewoon’ geworden en ik vind het niet eens erg. Vaak vind ik het minder leuk als iets ‘gewoon’ wordt. Dan wordt het eentonig. Maar dit dus niet!

Ik ben er achter gekomen dat ik documentaires maken echt heel tof vind. Ik had nooit verwacht dat ik er zo over zou denken. Vaak begin ik me een beetje te vervelen als ik lang ergens aan moet werken. Gelukkig heb ik twee hele toffe onderwerpen gehad waardoor het geen moment saai is geweest.

De reacties die je krijgt op zo’n productie zijn ook wel echt leuk. Daar doe je het niet voor. Ja natuurlijk wel dat mensen het goed/leuk vinden, maar niet dat ik per se wil horen dat het helemaal het einde is en echt het beste ooit. Dat heb ik dan helaas ook niet gehoord 🙁 Maar de reacties zijn toch wel een leuke bijzaak. Het leuke hieraan is dat je mensen dus echt kan laten zien waar je aan werkt. Er is echt een product als resultaat. Heel tof. Ik merk dat ik het echt totaal niet kan verwoorden en maar wat ratel nu, maar ik denk dat dit wel een beetje is wat ik bedoel.