Wat is deze periode snel gegaan! Daaruit blijkt meteen wat ik vond van deze minor. Op het begin van de minor moest ik echt wel even wennen aan bepaalde dingen. Aan de nieuwe school, aangezien ik als communicatiestudent nieuwe was op de FHJ, aan de mensen, aan de leraren, aan hoe de dingen werden aangepakt en aan de minor zelf. Dat ik moest wennen aan de minor kwam omdat ik niet helemaal kreeg wat ik verwacht had. Storytelling kregen we op de communicatie opleiding ook, maar dan meer op bedrijven/reclame gericht. Mijn verwachting was dat dit ook in de minor het geval was. Maar dat was het niet. We moesten een videoportret en een documentaire gaan maken. Pfoe, dat is wel heel iets anders. Maar wat is me dit goed bevallen! Het was erg tof om een keer iets anders te maken en kennis te maken met de journalistieke kant.

Wat ik al eerder aangaf in een van mijn blogs is dat het ontzettend leuk is om het resultaat te zien van iets waar je tijd en moeite in hebt gestoken. Zo’n productie wordt echt een beetje je kindje!

De laatste opdracht van de minor was ook erg leuk. Dit omdat je geheel je eigen invulling mocht geven aan deze opdracht. Nu kon ik alsnog in deze minor meer de kant van communicatie op. Daarom maakte we een promovideo voor Kringloop Tilburg.

Al met al vond ik het een erg leuke minor en een leuke tijd met gezellige mensen. Bedankt!

 

Jamie Paijmans