Het is al weer drie weken geleden dat ik in het vliegtuig stapte naar Madrid. Vier dagen lang genieten van de stad, het weer, het gezelschap en veel voetbal.

Dinsdag 15 maart speelde PSV tegen Atlético Madrid. De eerste wedstrijd in Eindhoven eindigde in 0-0, in Spanje gingen de Eindhovenaren er alles aan doen om een goed resultaat te behalen. Ze hebben 120 minuten lang gevochten als leeuwen, toch ging het in de strafschoppenreeks mis. Luciano Narsingh miste namens PSV de enige strafschop. Hierdoor was het Champions League avontuur voor PSV voorbij.

Een dag later ging ik, met nog een hoop teleurstelling in mijn lijf, terug naar het stadion. Ik kreeg daar een rondleiding. Ik zag het stadion vanuit verschillende oogpunten. Ook kreeg ik de persruimte, de spelerstunnel en de kleedkamers te zien.

Donderdag was de laatste dag in Madrid. Ik kon het niet laten om ook even een bezoek aan Bernabeu te brengen; het stadion van Real Madrid. Zo ontzettend groot, wat een stadion. Ik heb al aardig wat rondleidingen door stadions gehad, maar dit was denk ik (samen met het Emirates Stadium van Arsenal) de beste rondleiding die ik gehad heb. Je kon op je eigen tempo zonder begeleiding het stadion verkennen.

Ik heb vier prachtige dagen in Madrid gehad.